Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

SPORTS 7 είναι μια νέα αθλητική εταιρία που δημιουργήθηκε για να προσφέρει αναβαθμισμένες και ολοκληρωμένες λύσεις αθλητικού εξοπλισμού και υπηρεσιών σε όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά  ή  ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό.

Ήρθε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες χιλιάδων ανθρώπων που ασχολούνται με τα σπορ και  επιθυμούν προϊόντα άριστης ποιότητας και σχεδίασης σε ανταγωνιστικές τιμές.  

Η  SPORTS 7  βασίζεται στην τεχνογνωσία πολλών χρόνων στην κατασκευή αθλητικών ρούχων και  έχει  αστείρευτο  πάθος για τον αθλητισμό  την καινοτομία  στην παραγωγή και την δυνατότητα να βοηθήσει αθλητές και καταναλωτές να επιλέξουν  τα καλύτερα προϊόντα  για τους συλλόγους  αλλά και για τους ίδιους που ασχολούνται με τον αθλητισμό.  

Με γνώμονα τα παραπάνω  η SPORTS 7 επέλεξε  την  JOMA  την   LEGEA αλλά και την νέα δυναμικά εισερχόμενη  ELTRON  με μια πλειάδα προϊόντων με κορυφαίες προδιαγραφές για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των αθλητών και των καταναλωτών.

Η τιμολογιακή πολιτική που ακολουθείται στην SPORTS 7 δίνει την δυνατότητα  σε όλους τους πελάτες  και καταναλωτές  να προμηθεύονται όλα τα  επιλεγόμενα είδη βασισμένοι στην αρχή  "value for money"  της  αθλητικής αγοράς.
 
Δέσμευσή μας, η άμεση εξυπηρέτηση και η κατανόηση των αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Είμαστε στη  διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.